Κουφώματα Αλουμινίου – Πόρτες

Η εταιρεία Υιοί Νικ. Μιχαλόπουλου Ο.Ε. σάς προμηθεύει με κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα, συρόμενα, φυσαρμόνικα και ενεργειακά, καθώς και με θωρακισμένες πόρτες και εσωτερικές πόρτες αλουμινίου, διατηρώντας σταθερά την ποιότητα των προϊόντων της σε υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, έχουμε κρατήσει τις τιμές μας χαμηλές και έτσι σας προσφέρουμε μία ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας και τιμής, που δε θα βρείτε αλλού στην Πάτρα.

Αλλάξτε τώρα τα παλιά σας κουφώματα και εξασφαλίστε την καλύτερη θερμομόνωση για το χώρο σας. Κερδίστε χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας την εταιρεία Υιοί Νικ. Μιχαλόπουλου Ο.Ε. για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με κουφώματα αλουμινίου, σε μία μόνο ημέρα.

Τ ο έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό εγγυάται την αλλαγή αυτή σε μια μόλις εργάσιμη ημέρα, χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει. Εξοικονομήστε ενέργεια και κάντε οικονομία σε θέρμανση για το χειμώνα και ψύξη για το καλοκαίρι, που φθάνει ακόμη και το 30%.

Στην εταιρεία Υιοί Νικ. Μιχαλόπουλου Ο.Ε. θα βρείτε τα κορυφαία κουφώματα ALUMIL, ελληνικής κατασκευής, με πιστοποίηση CE. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» του ΥΠΕΚΑ και να λάβετε επιδότηση για το όλο έργο μέχρι και 70%. Καλέστε μας τώρα και θα σας ενημερώσουμε για όλα τα σχετικά, λύνοντας κάθε σας απορία.

Φωτογραφικό Υλικό
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με τις υπηρεσίες μας